Missie en visie

U bent hier

The perfect job match

We helpen bij het recruteren en selecteren en stellen voor onze bedrijven en voor onze kandidaten alles in het werk om de perfecte job match te vinden. Dit is omdat we overtuigd zijn dat dit de enige sleutel tot succes is voor gelukkige en gemotiveerde medewerkers en bijgevolg performante, efficiënte en groeiende bedrijven.

Get to know you

Het invullen van vacatures is een kwestie van mensen. Medewerkers zijn het kapitaal van ondernemingen.
We nemen de tijd om bij onze klanten te luisteren naar de doelstellingen, verwachtingen en wensen. Een persoonlijke aanpak vinden we hierin belangrijk, zodat we goed weten welke kandidaten u zoekt. Ook voor onze kandidaten nemen we voldoende tijd om te luisteren naar hun ervaring, groeitraject en gewenste job.
Op basis hiervan maken we onze selectie en kunnen we ervoor zorgen dat de juiste man/vrouw op de juiste plaats terechtkomt.

Win-win zonder verlies van tijd en transparante feedback

Een efficiënte aanpak waarbij alle partijen zo weinig mogelijk tijd verliezen en zoveel mogelijk resultaat behalen vinden we belangrijk.

Als werkgever zal u door ons niet overspoeld worden met CV’s. We stellen u enkel de witte raven voor die perfect matchen met het gezochte profiel.
Onze voorstelling bevat naast de traditionele voorstelling  van de kandidaat extra informatie en is gebaseerd op de huidige trends binnen social media, IT en marketing.
Als sollicitant kan u rekenen op een snelle en transparante feedback. We ijveren om zo snel mogelijk nieuws te geven over uw sollicitatie, zowel positief als negatief. Iedere feedback is namelijk een kans om te leren en te groeien als persoon.

Girls in ICT

De sector van IT is boeiend, wervelend, groeiend, interessant, leerrijk… We kunnen nog wel even zo doorgaan. Jammer genoeg zijn er nog te weinig dames aanwezig in deze groeisector.
Onze persoonlijke missie is om daar verandering in te brengen en actief ook aan getalenteerde girls jobs in ICT voor te stellen.
Ongeveer de helft van de dames vindt nog dat technologie meer voor mannen dan voor vrouwen is.
Nochtans hebben studies aangetoond dat ICT-producten die door vrouwen zijn ontworpen gebruiksvriendelijker, eenvoudiger, mooier, stiller en kleiner zijn. Producten ontworpen door mannen zijn meer hightech en innovatiever (Aaltojärv, 2009). Vrouwen kunnen hierin een enorme toegevoegd waarde betekenen.
Het aantal jobs in ICT blijft ook stijgen dus we hebben die girl power meer dan nodig.