Talentwerving

U bent hier

Medewerkers die het verschil maken

Medewerkers maken het verschil binnen uw bedrijf, op klantentevredenheid, op kostenefficiëntie, voor het behalen van uw doelstellingen en op tal van andere businessvlakken.
De juiste man/vrouw op de juiste plaats is essentieel om uw bedrijf te doen groeien. Wij helpen u bij de rekrutering van uw topmedewerkers. Samen met u werken we eraan om uw vacatures zo snel mogelijk in te vullen met de geknipte persoon voor de job.
Het aanwerven van nieuwe medewerkers is een investering in de groei van uw bedrijf en daarom is een grondige selectie van kapitaal belang.
We vinden voor u de perfecte match tussen uw bedrijf en de kandidaat.

Post uw job(s)

Onze belofte

Kwaliteit van kandidaten primeert op kwantiteit. Enkel de witte raven zullen voorgesteld worden. U zal m.a.w. geen 100 CV’s ontvangen, maar enkel de best passende kandidaten. Zo verliest u zelf zo min mogelijk tijd en kan u zich tijdens het sollicitatieproces concentreren op kandidaten die nauw aansluiten bij het gezochte profiel.  Onze kandidaten worden grondig gescreend en we stellen alleen de best passende kandidaten voor.
Dit betekent geen verlies van tijd voor u en voor de kandidaat.
Uw vacature wordt grondig toegelicht aan de kandidaat en afgetoetst met zijn/haar ervaring, competenties en wensen.

Sector ICT en (online) marketing

We kennen de noden van de  verschillende jobs in de ICT en (online) marketing sector door en door.
Door jarenlang ervaring in het management team van een snel groeiend bedrijf in de internetsector (aan uw kant van de tafel, als opdrachtgever) weten we wat u wenst als het aankomt  op het snel en efficiënt invullen van uw vacatures met talentvolle medewerkers.
U wil binnen een bepaalde tijdspanne, de beste profesionnals voorgesteld zien op een duidelijke, overzichtelijke en vertrouwelijke manier.

U kan bij ons terecht voor zowel operations-, marketing-, sales- en teamlead- & directiefuncties binnen de IT- en (online) marketingsector.
Door ons 200% hierop te focussen kunnen we u de beste kandidaten voorstellen.

De sector van ICT en (online) marketing boeit en intrigeert ons. De snelle groei in deze markt en haar bedrijven challenget ons om het steeds beter te doen voor u.