Talent Power Program

U bent hier

     Wenst u de instroom op uw vacatures te verhogen?

     Vormen screening van CV's en sollicitatiegesprekken een zware belasting op uw agenda?

     Wenst u uw troeven als werkgever optimaal in de kijker te zetten?

Beperk de kosten voor selectie en rekrutering met ons aanbod op maat!

woman jumpingman jumping

Op welke diensten kan u een beroep doen?

  • Opmaak en verspreiding vacature.
  • CV-screening.
  • Diepte-interview en uitgebreide rapportering
  • Extra power talentwerving.
  • Employer branding campagne.

U kiest zelf van welke diensten u wil gebruik maken, en dus ook hoeveel u wil investeren.
Wij zetten onze ervaring en expertise in om voor uw bedrijf de juiste werknemer(s) te vinden.

Opmaak en verspreiding vacature
Opmaak van een vlot leesbare, aantrekkelijke vacature die de juiste termen bevat om goed opgepikt te worden. We analyseren uw vacature, snuiven de sfeer op van uw bedrijf, detecteren uw normen en waarden en linken dit aan de criteria voor de juiste medewerker om uw groei te versterken.

CV-screening
We screenen de binnenkomende CV’s op basis van uw vooropgestelde criteria. We bezorgen u een korte opsomming van de pro’s en de contra’s zodat u snel kan beslissen of een kandidaat in aanmerking komt voor een 1e gesprek. De kandidaten kunnen steeds rekenen op een snel en professioneel antwoord. Indien kandidaten niet weerhouden zijn, zorgen wij voor feedback met de nodige motivering.

Diepte-interview en uitgebreide rapportering
Een grondige eerste screening van de kandidaten. We nodigen kandidaten uit voor een sollicitatiegesprek in ons centraal gelegen kantoor in Gent. Na het sollicitatiegesprek bezorgen we u een uitgebreide rapportering.

Extra power talentwerving
Indien u extra power wenst, verspreiden we de vacature(s) via de meest geschikte betalende jobsites. We selecteren in samenspraak met u de kanalen. We doen de opmaak van de vacature(s) en schrijven doelgerichte, aantrekkelijke content.
Een andere en gerichte manier voor extra slagkracht is dat we actief voor u op zoek gaan via social media (LinkedIn, Facebook,…) of andere locaties waar potentiële kandidaten zich bevinden.

Employer branding campagne
We brengen uw identiteit als werkgever tot leven (online, offline,…) en integreren deze binnen uw totale marketingcampagne.
 

Meer info